251221

251221

Himos Areena

Lauri Haav

Cinco Salvajes

Otto. / 8Kaasu / DJ:s

Joulupäivä 25.12.2021 Himos Areena

Joulupäivän klubi-ilta palaa parin vuoden tauon jälkeen isompana kuin koskaan.

Himos Areena pumpataan täyteen Keski-Suomen tykeimpiä esiintyjiä ja Joulun viettoon palannutta yleisöä.

Lauri Haav

Lauri Haav on Rapin ja R&B:n välimaastossa liikkuva pehmeällä laululla ja taitavilla teksteillään hurmaava artisti. Emma -patsaan pokanneella Gettomasan Diplomaatti -albumilla mukana ollut Haav tunnetaan mm. kappaleistaan Silmät Kii, Onneton ja Riippuvainen.

Cinco

Salvajes

Läänin taitavimpia muusikkoja riveihinsä rekrytoinut bilebändi on luvannut olla soittamatta ainuttakaan jouluaiheista tahtia. Monipuolinen yhtye tarjoilee koukuttavia sovituksia tunnetuista sävelmistä aina 60-luvun Rockista tämän päivän Popmusiikkiin.

Otto.

Jyväskylästä ponnistavan tuoreen hopparin tyyliin kuuluu monipuolisesti tyylilajeissa seikkaileva, riimittelylle ja oivaltavalle sanoitukselle uskollinen helposti lähestyttävä R&B-HipHop-Pop.

 

DJ 8Kaasu

Eräiden merkittävimpien myyttien syntyajan sydänkalevalaisen ajan on oletettu olleen kutakuinkin rautakausi. Silloin syntyi merkittäviä paikallisia legendoja ja kansantarinoita, kuten DJ 8Kaasu. 

Host
Mika Vaheri

DJ Itha

DJ Mikes

25.12.2021

Jo vuosikymmenten ajan Keski-Suomen kovin klubi-ilta on järjestetty joulupäivälle, jotta joulun viettoon palannut yleisö voisi kokoontua, muistella ja viihtyä.

Liput

Myymme rajallisen määrän lippuja alennetulla hinnalla. Early Bird -liput myynnissä 1.12.-6.12.2021 tai niin kauan kun lippuja riittää. 

Lipun hinta sisältää eteuspalvelumaksun ja toimituskulut.

25,00€

19,00€

Yhteys:

Production

Micael Music Oy
 markus@micael.fi

Ruska Tuotanto Oy  
jimi@ruskamedia.com

Bar / Infra

Himos Areena

himoslomat@himoslomat.fi

Bookings

Ryhmät:
olli@micael.fi

Lipputilaukset:
tickets@micael.fi